<< [Tilbage]

Grillbord

Som det kan læses under "essen" har jeg fået en ny af netop denne. Derfor havde jeg ikke noget at bruge det gamle rustfri stålbord til, men jeg ville selvfølgelig ikke smide det ud, så jeg valgte at bruge det til vores kuglegrill som er af ældre dato og derfor ikke er en af dem med bord til.
Der er et firkantet hul efter den gamle esse-indsats som det runde hul til grillen desværre ikke fjerner helt, men heldigvis bliver der ikke meget at se af det gamle hul.
Her er indsatsen pillet ud, så skal der bare tegnes op hvor hullet skal være.
Efter at have tegnet hullet op brugte jeg en vinkelsliber med tynd skæreskive til at lave hullet. Det drillede lidt da jeg skulle dreje forholdsvis meget med en 125 mm. lige skive i et buet spor, men det gik næsten uden problemer.
For at grillen ikke skulle skrabe på kanten af bordet, som jeg godt nok afgrater, lavede jeg tre små 'holdere' som grillen hviler på når den sættes i. Det bevirker også at bordpladen omkring grillen ikke bliver varmet for meget op.
Jeg skar en lille rille i undersiden af holderne for at kunne bukke dem som det ses her.
Sådan ser det færdige, afgratede hul ud. Det er da ikke så tosset, og det er heller ikke ret meget man ser hjørnerne.
Man skulle måske tro at grillen ville kure rundt når man arbejder med den, men det gør den slet ikke. Det virker faktisk bedre end forventet.
Mellem 1,5 og 2 cm. luft er der hele vejen rundt.
Det er den gamle model grill uden en-hånds askefang, men det må jeg leve med indtil jeg får en af de andre.
Det ser da ikke så dårligt ud. Der skal sider på, på et tidspunkt, jeg ved bare ikke lige hvordan det skal laves endnu.

Jeg skal nok lægge billeder ud når det sker.

 

<< [Tilbage]